Hier ook uw advertentie? Mail naar info@adcon.nl voor meer informatie.

De beste moppen over dieren update 25-05-2008

Ijsbeertjes

Baby ijsbeer gaat naar papa en vraagt: “papa is mama een ijsbeer?”. “Ja”zegt papa. Dan vraagt baby ijsbeer: “Is oma een ijsbeer?”. “Ja”zegt papa weer. En dan vraagt baby ijsbeer: : “Is opa een ijsbeer?”. “Jaha”zegt papa, “waarom vraag je dit?” Zegt het baby ijsbeer: “Ik heb het zo koud....

Regen in de vissekom

2 goudvissen zwemmen in een kom. Buiten regent het. Zegt die ene goudvis tegen de andere goudvis. Het regent buiten, maar wij zitten lekker droog!

De kameel en de olifant

Een kameel en een olifant lopen naast elkaar. Zegt de kameel tegen de olifant:"wat heb jij een rare piemel aan je neus". Zegt de olifant tegen de kameel: "wat heb jij rare tieten op je rug!"


Herders bij de dierenarts

2 Duitse herders zitten bij de dierenarts. Zegt de ene tegen de andere: "Waarom zit jij hier?" Andere: "Nou, ik liep met mijn baasje over de straat en aan de andere kant van de straat liep een teefje. De wet van de natuur was sterker dan mezelf en nu zit ik hier; hee, castreren." Eerste herder: "Ooooh, erg hee" Andere herder: "En jij, waarom ben jij hier?" Eerste herder: "Nou, ik zat voor de deur van de badkamer en mijn bazin zat in bad. Nu laat dat mens de zeep vallen en staat op en bukt om de zeep terug op te rapen, en ik zie haar doos, en de wet van de natuur was sterker dan mezelf." Andere: "En, ook castreren?" Eerste: "Nee mijn nagels bijknippen."

Konijn op XTC

Er rent op een dag een konijn door het bos. Het konijn komt een olifant tegen maar die olifant wil net een blow opsteken. Het konijn begint te schreeuwen NIET DOEN! je gaat je leven toch niet vergooien? kom met mij hardlopen is veel gezonder! Dus de olifant gaat samen met het konijn hard lopen. en ze rennen en rennen maar een stukje verderop komen ze een haas tegen. de haas wilde net een lijntje snuifen waarop de konijn weer schreeuwt. NIET DOEN! Je gaat je leven toch niet vergooien. kom met mij hardlopen is veel gezonder. ja zegt de olifant ik ben net gestopt met blowen. dus de haas laat alles liggen en gaat mee hardlopen. het konijn,de olifant en de haas rende en rende totdat ze een vos tegen kwamen. en die wilde net een spuit zetten. Dus het konijn rent op hem af en schreeuwt weer NIET DOEN! Je gaat je leven toch niet vergooien. Maar de vos sloeg het konijn neer waarop de haas vroeg waarom doe je dat? Nou, zegt de vos, elke keer als dat konijn een xtc pilletje heeft genomen dan probeert hij mij het hele bos rond te laten lopen.

De papegaai

Een man besluit op een dag dat het tijd wordt om een huisdier aan te schaffen. Hij gaat naar de dierenwinkel, kijkt rond en ziet een prachtige papegaai, rustig zittend op een stok in zijn kooi. Toch heeft het beest geen voeten en pootjes. "Wat is er met jou aan de hand? denkt de man hardop. "Tja, zo ben ik geboren. Ik ben eigenlijk een defecte papegaai."zegt de vogel. "Haha," lacht de man, "het lijkt wel of die papegaai begrijpt wat ik zeg en zelfs antwoord geeft!" "Ik versta en begrijp alles wat je zegt. Ik ben bovenmatig intelligent en zeer goed opgeleid" zegt de vogel. "Nou, als je dan zo slim bent, vertel me dan eens hoe je zonder pootjes en voetjes zo recht op je stok kan blijven zitten". "Nou" zegt de papegaai " 't is een beetje gênant maar oké, ik wikkel mijn kleine papegaaienpiemel om de stok, als een soort haakje, zeg maar. Maar dat verberg ik met mijn dikke veren." "Wow, je begrijpt echt alles wat ik zeg hè?" " Jazeker," antwoordt de vogel, "en bovendien spreek ik vloeiend Spaans en Engels, ik kan op niveau meepraten over bijna alles, politiek, religie, sport en filosofie en ik heb me gespecialiseerd in vogelkunde. Je zou me moeten kopen, ik ben ook een hele goede vriend voor je." De man bekijkt het prijskaartje. € 200,- staat erop. "Sorry, dat kan ik niet betalen." "Pst," fluistert de papegaai terwijl hij de man met zijn vleugel dichterbij wenkt. "Niemand wil me omdat ik geen pootjes heb. Biedt maar € 25,- en je mag me zo meenemen." De man biedt € 25,- en wandelt 5 minuten later met de papegaai de winkel uit Er gaan een paar weken voorbij. De papegaai is sensationeel. Hij is leuk en interessant, geeft goede adviezen, is sympathiek naar iedereen, kortom; de perfecte huisgenoot en vriend. Op een dag komt de man thuis van zijn werk en de papegaai zegt: Pssssssssssst" terwijl hij weer met zijn vleugel wenkt. De man komt dichtbij de kooi staan. "Ik weet niet of ik je dit wel moet vertellen," zegt de papegaai "maar het gaat om je vrouw en de postbode." "Wat!?" zegt de man. "Nou, de postbode kwam aan de deur en je vrouw begroette hem in een niets verhullend nachtgewaad en kuste hem plat op de bek." "En toen" sist de man. "Wat gebeurde er toen?" "Nou, de postbode kwam binnen, greep onder haar nachthemd en begon haar overal te strelen." "Mijn God," zegt de inmiddels woedende man. "En verder? Wat deden ze nog meer?" "Toen deed hij haar nachthemd uit, ging door zijn knieën en begon haar overal te likken, beginnend bij haar borsten en steeds verder en verder naar beneden." "En toen, wat gebeurde er, wat deden ze verder !?" gilt de man buiten zinnen "Geen idee," zegt de papegaai, "ik kreeg een stijve en donderde van mijn stok af...

De junk en de non

Een junk loopt de bus in en gaat achterin zitten. Naast hem zit een non. De junk vraagt aan de non: "Hé mokkel, potje neuken?" Waarop de non keihard roept: "Rot op viezerik" en stapt de bus uit. De buschauffeur komt naar de junk toe en zegt: "Kom morgen terug in nette kleding en vraag het dan vriendelijk." De volgende dag zit de non weer in de bus. De junk gaat naar de non en vraagt: "Hallo, wilt u ook met mij naar bed?" Waarop de non antwoordt: "Ik wil wel, maar ik kan alleen van achteren want ik ben net ongesteld geworden." Nou, dat vindt de junk wel goed en uren later komen ze buiten. Zegt de junk ineens: "Ha ha, ik ben die junk." Zegt de non ineens: "Ha ha, en ik ben de chauffeur."

2 kikkers

Er zitten twee kikkers op een randje bij de vijver. Zegt de ene kikker tegen de andere: "Moet je daar eens over het randje kijken, daar loopt een klein rupsje." Als de ene kikker gaat kijken, stopt de andere kikker gauw zijn lul in de kont van de kikker en roept: "1 april kikker in je bil !!"

Het zwarte en het witte paard

Een man rijdt met zijn brommer langs een weiland met een zwart en en wit paard. Plots begint de brommer te stotteren en slaat af. "Een vette bougie", zegt het wit paard. De man kijkt verbaasd naar het wit paard en kijkt zijn bougie na, en jawel hoor, inderdaad een vette bougie. Hij herstelt dit en rijdt verder. Verbaasd als hij is, gaat hij naar de boer en vertelt hem het hele verhaal. "Oh", zegt de boer, "dan heb je geluk dat het zwarte paard zich er niet mee bemoeid heeft, die heeft alleen maar verstand van auto's."

Het konijn en de slang

Een konijn en een slang komen elkaar in een donker konijnenhol tegen. Zegt die slang: "Wie ben jij?" Zegt dat konijn: "Doe maar voelen." De slang begint te voelen met z'n tong. "Flaporen, nat neusje, pluizige vacht, volgens mij ben jij een konijn" zegt de slang. "Dat klopt", zegt het konijn, "maar wie ben jij dan?" "Doe jij ook maar voelen", zegt de slang. En het konijn begint te voelen, eerst de achterkant van de slang en dan helemaal naar de voorkant van de slang toe. Zegt het konijn: "Ik weet niet wie je bent, maar je hebt wel een verrekte grote lul!!"

De eekhoorn, een haas en een schildpad

Een eekhoorn, een haas en een schildpad zitten met z'n drieen in een cafe. Ze vervelen zich te pletter. Uiteindelijk zegt de schildpad:,, Zal ik mijn kaarten thuis gaan halen?'' De eekhoorn en de haas vinden het best, dan hebben ze in elk geval wat te doen. De schildpad gaat op weg. Maar tegen sluitingstijd is de schildpad nog niet terug! De eekhoorn vraagt aan de haas:,,Zullen we maar wat gaan drinken?'' Horen ze een boze stem bij de deur:,,Als jullie dat doen ga ik mijn kaarten NIET halen!''