Advertentie:

* Moppen *

Hier ook uw advertentie? Mail naar info@adcon.nl voor meer informatie.

Alle soorten leuke moppen 27-05-2008

Wie het hoogst gooit..

Smith en Jantje spelen het spelletje ganzenbord. Opeens gooit Jantje de dobbelsteen tegen het plafond. 'Waarom doe je dat,'vraagt Smith waarop Jantje antwoord: ''Wie het hoogst gooit mag beginnen,''

Ruzie en Sukkel

Ruzie en Sukkel spelen verstoppertje, Ruzie gaat tellen en Sukkel verstopt zich. Hij verstopt zich achter een politie wagen, er komt een politieman aangelopen en vraagt: "hoe heet jij" Sukkel zegt: "Sukkel" De politieman zegt: "zoek je ruzie?" Sukkel zegt: "nee, ruzie zoekt mij"

Vreemdgaan

Wat is het toppunt van vreemdgaan? Met het goede been uit het verkeerde bed stappen.


Tampon

Een ander woord voor tampons? Een kut-plug

Tampon 2

Waarom heeft een tampon een touwtje? Zo kunnen de heren na het beffen hun tanden nog even flossen.

Zonder benen

Wat is een man zonder benen? Een zakloper.

Zonder benen 2

Wat is een vrouw zonder benen? Een kruimeldief.

Melig

Wat is het toppunt van meligheid? Klaarkomen in poedervorm.

Wilde Westen

Wat is het toppunt van het wilde westen? Een kut met klapdeuren.

Condoom

Hoe vaak gebruikt een Belg een condoom? Drie keer : van binnen, van buiten en als kauwgom.

Kip & Haan

Ik heb er genoeg aan maar een haan te weinig? Een halve kip

2 Oenen

Er lopen 2 oenen over straat zegt de ene oen tegen de andere: "mag ik in het midden lopen?"

Grafschrift

Wat staat er op het graf van een schoonmaker? Opgeruimd staat netjes.

Grafschrift 2

Wat staat er op het graf van een autocoureur? Finish.

Floep

Kees, Joost en Bart zitten op een eiland ze vervelen zich rot. Dan spoelt er een fles aan Bart maakt hem open en er zit een geest in, ze mogen drie wensen doen. Da's makkelijk zegt Joost iedereen 1 wens Joost wenst: ik verveel me dood ik wil naar huis! FLOEP weg was ie! Ik ook zegt :Bart FLOEP weg was ie! Kees zegt nou ik vind het wel leuk hier maar het is nu zo saai ik wil me vriendjes terug! FLOEP! FLOEP! Daar waren ze weer!

Koud

Waarom gaat een dom blondje in een hoek zitten als ze het koud heeft? Daar is het 90 graden

Koning Albert

Koning Albert heeft mij opgebeld; zegt Rudy heel trots tegen zijn vriend. Wat een eer! En wat heeft hij gezegd? 'Sorry, verkeerd verbonden'.

Op straat

Oma en Jantje zijn aan het wandelen.. Jantje vindt $50,- Oma zegt: alles wat op straat licht is vies.. Een paar km. verder vind Jantje $100,- Oma zegt: alles wat op straat ligt is vies. Nog een paar km. verder vind Jantje $1000,- Oma zegt: alles wat op straat ligt is vies. Nog een paar km. verder ligt een steen. Oma valt over de steen en ze vraagt:Jantje til me op. Jantje zegt: nee, oma, alles wat op straat ligt is vies.

Komt een man bij de dokter..

Komt een man bij de dokter: "Dokter, ik heb het gevoel dat er niemand naar me luistert..." Dokter: "Volgende!"

Heimwee

Het is bruin en het klimt langs je been weer omhoog? Een drol met heimwee.

Peuteren

Jantje zit op school en zit in zijn neus te peuteren,vraagt de juf aan jantje"is het lekker om in je neus te peuteren". Zegt Jantje "ik dacht dat de bedoeling was in de peuterspeelzaal".

Heimwee

Het is bruin en het klimt langs je been weer omhoog? Een drol met heimwee.

Het verschil

Wat is het verschil tussen een accu en een veld aardbeien ? Een accu heeft twee Polen...

Zwarte doos

Een stewardess controleert tijdens de vlucht of alles ok is. Voorin het vliegtuig zit een man met een rubberboot. Vraagt ze hem waar is dat voor. Zegt die man:'wanneer we boven zee neerstorten dan blaas ik hem op en ben ik veilig' 'Goh meneer, wat een goed idee!' zegt de stewardess en ze vervolgt haar rondje. Middenin het vliegtuig zit een man met een tros balonnen. 'Goh, meneer,' waar is dat voor? Zegt-ie, wanneer we nou neerstorten boven land, dan heb ik mijn tros ballonnen en maak een zachte landing. "Complimenten meneer,' zegt de stewardess, 'daar is over nagedacht.' Achterin het vliegtuig ziet ze een klein schriel mannetje een nummertje maken met een grote dikke negerin. Pardon meneer, wat doet u nu?? Zegt dat mannetje: 'Als we neerstorten, is het eerste waar ze naar zoeken de 'zwarte doos'. Nou, daar zit ik NU dus in !!

Advies

Twee mannen rijden in hun auto achter elkaar. Bij een stoplicht aangekomen springt dit op rood. De eerste man stapt uit, laat zijn broek zakken en laat aan het rode licht zijn achterste zien. Het licht springt op groen de man trekt zijn broek op, stapt in en rijdt verder. Bij het volgende stoplicht speelt zich dit tafereel weer af. Een stoplicht verder kan de tweede man zijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen. Wanneer de eerste met zijn broek op zijn enkels staat, vraagt de tweede hem: 'waar ben je toch eigenlijk mee bezig?", waarop de eerste antwoord:' ik moet van de dokter met mijn aambeien onder de rode lamp, maar die hebben we thuis niet !!

Adem in..

Een dom blondje komt de kapperszaak in lopen met een grote kop telefoon op. Het domme blondje kan gelijk gaan zitten. Ze zegt : deze koptelefoon mag absoluut niet af! Nou, denkt de kapper.. dikke schijt met haar.. ik doe dat lekker toch! Hij trekt de koptelefoon van haar hoofd af. Het domme blondje valt na 2 minuten dood neer op de grond.. Huh? denkt de kapper, even kijken wat er op het bandje stond: De kapper hoorde dit: ADEM IN ADEM UIT.......