Hier ook uw advertentie? Mail naar info@adcon.nl voor meer informatie.

De beste en leukste moppen over de dokter en het ziekenhuis update 11-06-2008

Eerste Hulp

Op de afdeling Eerste Hulp wordt een zwaar gewonde man binnen gebracht.
"Naam?", informeert de verpleegster. "Jan Jansen", antwoord de man.
De zuster "Getrouwd?" Waarop de man antwoord "Nee nee, gewoon een ongeluk met de motor."

Borrel

Man komt bij de dokter, "Dokter, ik heb hier een dikke bult die pijn doet."
De dokter kijkt en zegt verschrikt: "Man, die dikke bult is je lever, wat drink je ?!"
Man: "Maakt niet uit joh, wat je hebt!"


Modderbaden

Er komt een man bij de dokter, en het gaat erg slecht met hem. De dokter geeft de man als advies om veel modderbaden te nemen, waarop de man vraagt: "Ja, maar dokter, helpt dat?" De dokter antwoordt: "Nee, maar dan kunt U vast wennen aan de grond!"

Een blauwe bal

Er komt een man bij de dokter: "Help dokter, mijn ene bal is blauw"
"oh", zegt de dokter, "dat is niet goed. Ik zal hem verwijderen en opsturen naar het laboratorium komt u dan volgende week maar voor de uitslag."
2 dagen later die zelfde man bij de dokter: "Help dokter, nu is mijn andere bal ook blauw!"
"Oh", zegt de dokter, "dat is zeer ernstig, hij moet er ook af ik stuur hem op en zet erbij spoed dan heb ik morgen al de uitslag." De volgende morgen komt de man bij de dokter voor de uitslag.
"Goed nieuws" zegt de dokter, "Uw spijkerbroek geeft af"!

De oplossing

Er komt een man bij de dokter met een akelig probleem. De man heeft last van een druiper en vraagt of de dokter er iets voor heeft. De dokter kijkt in zijn medicijnenboek en zegt: "Als u dit antibioticum vier weken slikt, is het gegarandeerd over." De man kijkt de dokter verschrikt aan. "Vier weken?" zegt hij, "maar dat kan niet. Over twee weken ga ik trouwen en dan moet het over zijn." De dokter snapt het probleem, krabt zich eens achter het oor en zegt: "Ja, er is nog wel een middel, maar dat is een ouderwets en wat eigenaardig middeltje. Als u zich een week lang twee maal daags laat pijpen door een geit, dan gaat het ook over." De man is ten einde raad en besluit de raad van de dokter op te volgen. Zes weken later komt de dokter de man tegen op de markt en informeert naar het probleem. Met een grote glimlach vertelt de man dat het inderdaad heeft geholpen, binnen een week was het over. "En," vraagt de dokter, "hoe bevalt het huwelijk?" "Huwelijk?" zegt de man, "ben jij gek, ik heb nog een geit erbij gekocht!"

In de slaapkamer

Een vrouw komt bij de dokter klagen over de seksdrift van haar man. "Dokter, elke dag om twaalf uur komt mijn man thuis uit het cafe en roept meteen: 'Marie kom mee naar boven, ik wil erop!' Ik wordt hier zo gek van, kunt u mij niet helpen?"De dokter denkt even na en komt dan met de oplossing: "Weet u wat u doet, u koopt een opblaaspop en legt die in uw bed. Als uw man toch dronken is dan zal hij het verschil niet merken en kunt u rustig in de logeerkamer doorslapen!" Zo gezegd zo gedaan. Dus 's avonds om twaalf uur zwaait de deur open en hoort de vrouw haar man weer roepen: "Marie kom mee naar boven, ik wil erop!" Ze hoort hem de slaapkamer binnengaan en gaat slapen. 's Morgens staat ze zoals altijd het ontbijt klaar te maken als haar man naar beneden komt. Hij kijkt haar bezorgd aan en zegt peinzend: "Marie het gaat niet goed tussen ons!" De vrouw kijkt hem verbaasd aan en vraagt: "Hoe bedoel je?" "Nou", antwoordt de man,"toen ik je gisteren in een tiet beet vloog je de kast op!"

Just married...

Een pasgetrouwd stelletje weet niet goed hoe ze kinderen moeten maken en gaan daarom naar de huisarts om raad te vragen. De huisarts zegt tegen het vrouwtje: "Kleed je maar uit dan doe ik het wel even voor," en tegen de jongeman, "als ik bezig ben moet jij mijn zak even omhoog houden dan kan je precies zien hoe het moet." Zo gezegd zo gedaan. Allebei tevreden naar huis, want nu wisten ze het wel. Een paar dagen later komt de jongeman bij de huisarts aangestrompeld, waarop hij vraagt: "Wat heb je in vredesnaam nou gedaan?" De jongeman: "Wij hebben het precies zo gedaan zoals u het hebt voorgedaan. Ik had geen onderzoekstafel, daarom hebben we de strijkplank genomen. Ik had ook niemand die mijn zak omhoog kon houden daarom heb ik een touwtje aan mijn zak en aan het plafond vastgeknoopt. Dat ging goed. Zijn we lekker bezig, breekt de strijkplank!"

Ballen

Een man komt bij de dokter en zegt tegen hem: "Dokter, ik heb de laatste tijd zo'n last van mijn rug. Het begint onderin en dan trekt het door naar boven achter mijn oor." "Dat is niet zo mooi," zegt de dokter en gaat de man onderzoeken. Na het onderzoek is hij van mening dat de ballen van de man te zwaar zijn en dat deze moeten worden geamputeerd, waarop de man meteen in protest gaat en zegt dat hij dan geen kinderen meer kan krijgen. De dokter zegt: "Het is pijn of je ballen eraf." Maar ja, de man heeft zoveel pijn, dus besluit hij toch zijn ballen eraf te laten halen. 's Avonds wil de man naar een feest en trekt een nette broek aan en bemerkt dat zijn broek tussen zijn benen erg ruim is. De volgende dag gaat hij naar de kleermaker om daar wat aan te laten doen. De kleermaker begint meteen heftig te meten en vraagt aan de man: "Bent u links of rechts dragend?" Waarop de man zegt dat het hem niet uitmaakt. De kleermaker zegt tegen de man dat het wel uitmaakt, want wanneer je hem aan de verkeerde kant draagt dan krijg je zo'n pijn onder in je rug en die trekt zo door naar boven achter je oor.

Stapelbed

Er komt een vrouw bij de dokter en klaagt dat zij een grote en een kleine tiet heeft. De dokter onderzoekt haar en inderdaad, de grote tiet hangt tot op haar knieŽn. "Doet uw man er soms iets speciaals mee?" vraagt de dokter."Ja, hij houdt mijn ene borst vast als we slapen," zegt de vrouw. "Maar dat is toch niets speciaals?" vraagt de dokter. "Nou," zegt de vrouw, "we slapen wel op een stapelbed."

Omgebouwd

Door een vreselijk, ongelooflijk stomme vergissing in het ziekenhuis is een man, die eigenlijk gesteriliseerd had moeten worden, omgebouwd tot vrouw. Als de patiŽnt bijkomt, ziet hij tot zijn verbazing de voltallige medische staf rond zijn bed staan. "Uh-hmm, w-wij hebben geen goed nieuws voor u." Begrijpelijkerwijze springt de patiŽnt bijna uit zijn vel als hij verneemt wat ze met hem hebben uitgehaald. "En dat houdt natuurlijk ook in," klaagt hij, "dat ik nooit meer in staat zal zijn om een erectie op te wekken!" "Maar natuurlijk kunt u dat wel!" antwoordt een van de chirurgen, "maar dat zal dan wel bij iemand anders zijn."

Duracel

Er komt een vrouw bij de dokter en begint te vertellen: "Ik was thuis met mijn dildo aan het spelen en heb hem toen naar binnen gedaan, toen ik klaar was, kreeg ik hem er niet meer uit!" De dokter trekt, draait en doet van alles met de dildo, maar krijgt hem er ook niet uit! "Sorry mevrouw, ik krijg hem er ook niet uit, maar ik heb hem wel zo kunnen draaien dat je de batterijen kunt vervangen!"

AZG

Er was eens een dokter die zijn vrouwelijke patiŽnten altijd bepotelde op plaatsen waar het eigenlijk niet mag. Op een dag dient een vrouwelijke patiŽnte een klacht in bij de rechtbank. De dokter moet voor de rechtbank verschijnen en bij de rechter geeft hij op als reden van zijn handelen: "Ik ben bij 'artsen zonder grenzen.'"

...is het om te trekken?

Een homofiel komt bij de tandarts. Tandarts: "Is het om te trekken?" Homofiel: "Ik heb liever dat je eerst kijkt naar mijn tanden."

Verplicht bezoek

Een man komt thuis van de dokter en zegt tegen zijn vrouw: "Ik snap er niets van, ik moet volgende week terug en dan moet ik mijn urine, ontlasting en sperma meenemen. Waarop zijn vrouw zegt: "Neem dan je grijze broek mee, daar zit alles in!"

Rust

Een chirurg vertelt zijn patiŽnt die net ontwaakt nadat hij geopereerd is: "Ik ben bang dat we u nog een keer moeten opereren. Want, ziet u, ik vergat mijn rubberen handschoenen en die zitten nu nog in uw lichaam." "Nou, als het u alleen maar om die handschoenen te doen is, dan zal ik er wel voor betalen en wilt u me dan verder met rust laten?"